Hoe werkt het?

 

Reserveren is noodzakelijk

U boekt één (of meerdere) rek(ken). Dit kan telefonisch, per mail of in de winkel bij één van de medewerkers. U betaalt contant of elektronisch. U kiest zelf de termijn van de huurperiode met een minimum van 1 week. U krijgt na betaling een bevestiging van de huurperiode met start- en einddatum.

Boekenkast

U ontvangt labels met een streepjescode. U mag deze mee naar huis nemen om thuis uw artikelen te labelen maar u kan dit ook in de winkel doen. We voorzien een tafel, stoelen en gratis koffie / thee. U kiest zelf de prijs van elk artikel, schrijft de prijs op het label en bevestigt dit aan uw artikel. U plaatst uw artikelen in het aan u toegewezen rek. Kleerhangers kan u gratis ontlenen aan de kassa. Zorg er voor dat alle artikelen proper en volledig zijn. Omwille van veiligheidsredenen kunnen we niet toestaan dat artikelen uit de rekken steken.

Winkelkar

Uw artikelen zijn klaar om verkocht te worden tijdens de openingsuren, 5 dagen per week. Onze medewerkers handelen de verkoop verder af, u hoeft zelf niets meer te doen. Dankzij de unieke streepjescode weten we wanneer het uw artikelen zijn die verkocht werden.

Tijdens de huurperiode mag u uw rek komen bijvullen zo vaak u zelf wil.

Spaarvarken

U ontvangt geld van uw verkochte artikelen (verkoopprijs op label – 15%) op uw rekeningnummer. We doen de overschrijvingen telkens de 20ste van de maand. Wil u uw rek verlengen? Dat kan als u ons dit laat weten minimaal 4 dagen voor het einde van de huurtermijn. Dit kan via mail of in de winkel bij één van onze medewerkers. U dient uw niet verkochte artikelen op te halen de laatste dag van uw huurperiode. Artikelen die niet worden opgehaald na het verlopen van de huurperiode zullen worden verkocht voor het goede doel.

Goede Doel

U kan er voor kiezen om niet verkochte artikelen te schenken aan het goede doelenrek. Het goede doel wordt gekozen door de medewerkers van de winkel maar klanten kunnen steeds een goed doel voorstellen. Ideeën en voorstellingen van een goed doel mogen in de ‘goede doelenbox‘ worden gestoken. De artikelen op dit rek hebben geen vaste prijs. Kopers beslissen zelf hoeveel ze voor dit artikel (en dus aan het goede doel) willen schenken. Dit kan enkel via contante storting in onze goede doelenspaarpot. De inhoud van de spaarpot wordt elke drie maanden aan het gekozen goede doel overhandigd of doorgestort. De bedragen worden vermeld op de facebookpagina.