Concept

Submitted by beheerder on Wed, 07/11/2018 - 17:20

U hebt thuis nog heel wat leuke spulletjes of kleding in goede staat. U wil ze niet zomaar weggeven maar u ziet het ook niet zitten om ze online te verkopen of om op een rommelmarkt te gaan staan?

U bent een creatieveling en maakt prachtige dingen. U wil graag uw zelfgemaakte pareltjes verkopen maar een eigen winkel of een pop-up is nog een te grote stap?

In beide gevallen is onze winkel een mogelijkheid. U kan bij ons een rek huren voor een zelf te kiezen periode (minimaal 1 week, verlengen per week), u beslist zelf de verkoopsprijs, u labelt uw spullen en plaatst ze op het aan u toegewezen rek. Wij verkopen uw spullen. U krijgt het geld dat u met de verkoop heeft verdiend op uw rekening gestort (-15% servicekosten).

Voor wie graag snuistert tussen tweedehandse schatten en zelfgemaakte prachtstukken, voor wie graag rommelmarktjes en kringloopwinkels bezoekt, voor wie steeds op zoek is naar die ene schat, voor wie houdt van retro en vintage: onze winkel is absoluut ‘the place to be’. Een ruim, divers en regelmatig wisselend aanbod, vriendelijke medewerkers, een gezellige zit- en speelhoek, een gratis tas koffie of thee, parkeerplaats voor de deur. Redenen genoeg om zeker eens langs te komen!